Betontag

Er du på udkig efter en både stærk og smuk løsning til dit tag? Det kan vi også hjælpe dig med. Vi kan tilbyde dig et betontag med en nyudviklet tagsten, der har en stærk overflade, der er mindre modtagelig over for mos og snavs og som ikke falmer i solen.

Læs mere om vores forskellige betontag nedenfor eller tag kontakt til os og hør mere eller bestil allerede nu et godt tilbud. Begge dele er ganske uforpligtende for dig.

 

Betontag med nyudviklet tagsten

B&C Protector er en nyudviklet betontagsten med en stærk overfladebehandling. Med B&C Protector har vi forenet den klassiske, gennemfarvede B&C tagsten med den nyeste forskning og produktudvikling. Resultatet er en tagsten med en glansfuld overflade, der ikke blot er utrolig flot, men også giver tagstenen karakter.

Den nyudviklede tagsten til betontag har den unikke egenskab, at den æstetiske levetid forøges med 30%. Den nye såkaldte protector overflade er særdeles UV-bestandig, hvilket modvirker at farven falmer, når taget med årene bliver udsat for sollys. Behandlingen forøger tillige overfladens modstandsdygtighed over for mos og snavs.

Foruden råvarerne cement, vand og farvepigment så fremstilles B&C Protector af en helt speciel type sand, der modvirker kalkudfældninger. Desuden påføres "hotmelt"; en syntetisk gummipude der gør tagstenen mindre sårbar over for skader eksempelvis i forbindelse med transport. Med B&C Protector får du et tag med en eksklusiv glansfuld overflade, der bevarer sit smukke udseende i mange, mange år.

 

Se vores udvalg af betontag

Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over vores betontagsten. Hvis du ønsker mere information kan du klikke i menuen til venstre. Du er også meget velkommen til at ringe til os og stille dine spørgsmål.

 

B&C Protector Betontag

Taget til dig der ønsker en glansfuld overflade, som bevarer sit smukke udseende langt ude i fremtiden

Vælg mellem sort, skifter og koalarød.

Betontag Bcprotector Betontag Koalarod Betontag Skifer
Sort Koalarød SkiferB&C Protector DANFLOCK

Er du på udkig efter en både stærk og smuk løsning til dit tag? Det kan vi også hjælpe dig med. En nyudviklet betontagsten med en stærk og glansfuld overflade, der er mindre modtagelig over for mos og snavs. Navnet er B&C Protector DANFLOCK.

B C Protector Sort100x123B C Protector Skifer100x123B C Protector Koalarod100x123

B&C DANFLOCK betontag

Den geniale og raffinerede tegltagløsning. B&C DANFLOCK – tagstenen kan bedst beskrives som et betontag, der kan oplægges uden brug af undertag. En opfindelse, der med succes er blevet brugt på danske tage i mere end 20 år. Du sparer dermed tid og penge på, at vi straks kan lægge dit betontag direkte på tagkonstruktionen. 

B C Danflock Gul100x123B C Danflock Antikrod100x123

B&C DOBBELT-S betontag

Overvej dette betontag, hvis du søger en stærk, holdbar og økonomisk attraktiv tagløsning. B&C DOBBELT-S er en af de mest benyttede tagsten. Betontagstenene er gennemfarvede, ensartede, målfaste og nemme at lægge.B C Antikrod 01100X123B C Besandetbrun 01100X123

MINSTER betontag

Et moderne hus med en stor ubrudt tagflade kræver en harmonisk tagsten med stramme linjer. Vores MINSTER betontag udmærker sig ved at være en helt plan betontagsten, der forstærker husets arkitektur og skaber et unikt helhedsindtryk.

Minstersort100x123Minstergrafit100x123

__________________________________

Professionel erfaring

Tagspecialist Tim Kristensen har erfaring med tagarbejde og de mange forskellige tagtyper, inklusiv betontag. Vi kan tilbyde kompetent vejledning og professionelt udført arbejde. Der er mange slags betontag at vælge imellem, så vælg os som sparringspartner og vær i trygge hænder fra start til slut.

 

Når du skal vælge nyt betontag er der masser af beslutninger, der skal træffes, så det er vigtigt at komme hele vejen rundt, så du er sikker på at få det helt rigtige betontag, der passer til din stil, dit hus og din pengepung.

Fordele ved et betontag?

Et betontag er stærkt og velegnet til de danske vejrforhold med meget blæst og regn. Det solide betontag er solidt og pænt og vil beskytte dig og din familie mod vejrets luner i mange år fremover. Det er ligesom tegltag en tung type tagbelægning, så du skal naturligvis først sikre dig, at dit hus og den nuværende tagkonstruktion kan bære den høje vægt. Er det først afklaret, kan du glæde dig over, at betontag er stærke og kan tåle lidt af hvert.

Betontage lægges af betontagsten, som også kaldes også cementtagsten. De blandes af sand, vand og cement, som bliver til beton. Blandingen tilsættes flyveaske og farvestof for at give den helt rigtige farve til dit nye betontag. Da det er en kontrolleret produktion, giver et betontag et større udvalg i farver og mere ensartede tagsten i forhold til tegl og skifer.

Betontag blev udbredt i 1950'erne og 1960'erne under byggeboomet. Efterspørgslen efter tilgængelige byggematerialer eksploderet, og den attraktive pris har gjort sit til, at netop et betontag er så udbredt i dag. Betontag tåler også sammenligning med tegltag på andre parametre: Både længden af holdbarhed og behovet for vedligeholdelse er omtrent det samme som det dyrere tegltag. Betontag er med andre ord en god investering.

Undertag

Da et betontag er tungt, skal det eksisterende tag fjernes først. Det giver mulighed for at tjekke tilstanden på tagkonstruktionen og isoleringen samt lave eventuelle forbedringer til glæde for husets levetid og husstandens varmeforbrug. Et betontag bør lægges med undertag for at få den mest optimale løsning. Ift. andre oplægninger uden undertag, fx understrygning, sikrer det endnu bedre mod kraftig nedbør som slagregn og fygesne. Desuden kræver et undertag ingen vedligeholdelse, så du kan glæde dig over et betontag med lang levetid og uden ekstra arbejde i mange år fremover. Betontag kræver en begrænset hældning på bare 14 grader, hvis der er et undertag.