Decra Tag - Decra Tagplader

Decra tag – Stærkt og let at montere

Har du et gammelt tag med bølgetagplader eller skifereternit, som viser ”alderdomstegn”? Så er Decra Tag den perfekte løsning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decra tagplader også det letteste. Det giver store fordele og gode muligheder for besparelser i forbindelse med renovering. Ofte kan Decra tagplader nemlig lægges direkte oven på det eksisterende tag.

Decra tagplader er bygget op omkring en stærk stålkerne. Pladernes størrelse og lave vægt gør dem utroligt håndterbare. Dermed bliver monteringen forholdsvis hurtig og enkel – ikke kun for husets ejer, men også for håndværkeren/tagdækkeren, som udfører arbejdet.

Decra Tag 

Decra tagplader med 30 års garanti

I løbet af de mange år Decra har været på det danske marked, har mange tusinde danske hjem fået lagt Decra Tag på deres hus.

De mange fordele og de mange års gode erfaringer med Decra Tag betyder, at vi er overbeviste om produktets kvalitet. Derfor tilbyder vi den bedste garanti på markedet: En 30 års produktgaranti. Garantien sikrer, at du som kunde får fuld kompensation i tilfælde af gennemtæring. Vores leverandør Icopal sørger for alt lige fra erstatning af produkter til betaling af arbejdsløn, hvis du skulle få brug for reparation af dit Decra Tag.

Oven i de 30 års produktgaranti giver vi dig en udførelsesgaranti på 15 år.

Decra Tagplader 

Vi er eksperter i Decra Tag

Når du skal have lagt et nyt Decra tag, er det vigtigt at vælge den rigtige håndværker. For at skabe tryghed og sikkerhed omkring din beslutning har Icopal valgt at uddanne en række håndværkere, som har fået ”titlen” Decra Tag Eksperter. Hvis du vælger at få lagt dit tag af os, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt.

Hos tagspecialist.dk er vi certificerede specialister i Decra tag, og vi sætter en ære i at være opdaterede på de bedste materialer samt de nyeste teknikker. Vi er bl.a. medlem af Decra tagekspert, hvilket er din garanti for at få det bedste tagarbejde med kompetent rådgivning og godt håndværk.