Decra Tagplader

Derfor skal du vælge Decra Tagplader

De fleste drømmer om et tag af høj kvalitet og med lang levetid. Derfor sælger Decra tagplader næsten sig selv. Overvejer du at skifte dit tag, er Decra Tagplader et tag med masser af fordele. Produktet er overlegent på så mange områder og en opfindelse, der sikrer husets fremtid og løfter husets udseende.

Med Decra Tagplader får du et tag i høj kvalitet, farveægthed i en kvalitet, der ikke kendes fra andre tagmaterialer samt en lang levetid med 30 års produktgaranti. Den høje kvalitet skyldes, at tagpladerne er bygget op omkring en kerne af stål. Denne stålkerne er herefter galvaniseret med Aluzink og slutteligt belagt med enten slagfast pulverlakering eller keramisk farvet stengranulat.

Decra Tagplader er stærke, men samtidig lette og kan nemt monteres oven på det eksisterende tag. Det forenkler håndværkerens arbejde, og du kan spare tid og hurtigt glæde dig over dit nye, flotte tag. 

Vi giver 30 års garanti på tag med Decra tagplader

Skulle du mod forventning få brug for reparation af dit Decra tag, så giver vi 30 års garanti på vores anvendte produkter og 15 års garanti på det håndværksmæssige arbejde. Vi er eksperter i Decra Tagplader og med denne garanti, kan du føle dig sikker på vores håndværk og materialevalg.

 

Vælg håndværkere med ekspertise i Decra tagplader

Vores håndværkere er medlem af Decra Tagekspert. Det betyder, at de har taget en specialuddannelse hos Icopal i korrekt montering af Decra tagplader. Vi holder os opdaterede om viden omhandlende de bedste teknikker baseret på mange års dansk erfaring med Decra tag.

Decra Tagekspert udfører kvalitetstjek af alle medlemmers arbejde. Derfor har du garanti for er solidt stykke arbejde, når du får lagt tagplader af os. Skulle der undtagelsesvist være tegn på fejl eller mangler, vil de naturligvis blive udbedret uden ekstraomkostninger. Det er din sikkerhed for kompetent tagarbejde og korrekt monterede Decra tagplader.


Decra Tagplader og dansk byggetradition

De færreste ved det, men Decra har været produceret i Danmark i mere end 30 år. Decra Classic er det oprindelige produkt i Decra-serien. Med brug af traditionel dansk byggetradition blev det første Decra Tag lagt i 1978. Siden er det gået stærkt, tagteknikker er blevet videreudviklet og Decra Tagplader er i dag til stadighed et særdeles attraktivt produkt.

Decra Elegance er en serie, der kombinerer en elegant, stilren linie med robusthed. Resultatet bliver et moderne udtryk, der uafhængigt af vind og vejr beholder sin oprindelige overflade og smukke farver i mange år frem.

Læs mere om Decra Tagpladerne her: Decra Classic - Decra Elegance