Quadro tag by Icopal

Skal du have nyt tag, og går du efter et moderne udseende kombineret med minimal vedligeholdelse? Så er et Quadro tag en rigtig god løsning. Det nye Quadro by Icopal tag har et let, moderne look og vejer kun en syvendedel af det mere traditionelle betontag. Det gør vores Quadro tag ideelt for alle slags huse og tilbygninger.

Giv dit hus et smukt løft med Quadro by Icopal – til glæde for dig her og nu og til gavn for din økonomi, når du engang skal sælge og videre til nye omgivelser. Med et Quadro tag får du et nyt og innovativt tag fra danske Icopal, der er en af Europas stærkeste leverandører af tagløsninger.

Hurtig montering af Quadro tag

Tagpladerne fra Quadro by Icopal er velegnede til nybyggeri og til renovering af dit gamle tag. Ønsker du en ekstra hurtig og prisvenlig montering, så tilbyder vi at montere dit Quadro tag direkte på dit eksisterende tag. Quadro taget er let og vejer kun 7,2 kilo per kvadratmeter, og vi kan dermed lægge det over dit nuværende tag, uden at du skal bruge tid og penge på nedtagning af tagkonstruktionen og montering af et nyt undertag. Har du allerede et let tag på din bolig eller tilbygning, så er et tag fra Quadro by Icopal det optimale valg. Er du i tvivl, om et Quadro tag er optimalt for din bolig, så kontakt os og få professionel rådgivning.

Quadro tagpladernes lave vægt giver samtidig en let og hurtig håndtering for vores montører, der dermed bliver hurtigere færdig med arbejdet hos dig. Det vil sige, at et Quadro tag bliver en hurtigere og billigere løsning, end hvis du eksempelvis vælger det mere traditionelle tegltag, der kræver mere arbejde ved monteringen.

Ønsker du at få efterisoleret, nu du alligevel er i gang med at få nyt Quadro tag? Selvom du gerne vil beholde dit nuværende tag eller undertag, så kan vi nemt tilbyde at montere isolering mellem dit eksisterende og dit nye tag fra Quadro by Icopal. Så kan du energioptimere dit hjem, spare ekstra penge på varmeregningen og opnå et mere attråværdigt hjem, når du engang skal sælge det. Vi sikrer naturligvis, at der er den nødvendige ventilation for at undgå, at der dannes kondens.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på montering af Quadro tag, så kontakt os meget gerne. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål til processen, eller hvis du har brug for rådgivning. Vi står klar med kompetence og mange års erfaring som tagspecialister.

Quadro tag til det danske vejr

Med et tag fra Quadro by Icopal får du et unikt, flot tag med et minimalistisk look og en stor modstandsdygtighed over for det danske vejr. Vejret herhjemme byder, foruden regn, sne, is, hagl og sol, også på flere og mere kraftige stormvejr. Med et Quadro tag kan du roligt sidde inden døre, mens det river og rusker udenfor – også efter flere år, når stormene begynder at få navne med forbogstaver hen mod slutningen af alfabetet.

Vi giver 30 års produktgaranti og garanterer et tag, der er stormsikret, så du ikke finder løse tagplader i haven dagen derpå. Et Quadro tag beskytter dig mod al slags vejr mange år frem.

Quadro by Icopal i 5 flotter nuancer

Foretrækker du et flot matsort tag, en moderne grå nuance eller et tag med en klassisk rød teglstensfarve? Så har Quadro tag mulighederne. Vælg mellem et Quadro tag i sort silkemat, grafit, lys eller mørk grå eller den typisk danske teglrøde farve og få et tag, der passer optimalt til din bolig.

Er du i tvivl om det optimale farvevalg på dit nye Quadro tag, så er du meget velkommen til at kontakte os for inspiration. Vi har stor erfaring med montering af tage og ved, hvilke farver der klæder hinanden optimalt. Uanset typen af dit spørgsmål kan du kontakte os i dag ved at indtaste dit navn og telefonnummer i den røde boks. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakt os direkte på telefon 22 22 72 22 ved spørgsmål om Quadro tag, tilbud, montering eller andet.

Quadro by Icopal til specielle tagkonstruktioner

Vi kan let tilpasse et Quadro tag til netop din bolig. Du kan få tagplader fra Quadro by Icopal i mange forskellige længder og størrelser, og vores Quadro tag er velegnede på taghældninger helt ned til 15 grader. Har du et ganske særligt tag, er det også muligt for os at få specialfremstillede tilpasninger ud fra de nøjagtige mål på dit tag, så du er sikker på, at dit nye Quadro tag passer perfekt.

Hvad er Quadro by Icopal?

Icopal er en dansk virksomhed og en af Europas førende leverandører inden for tagløsninger og andre produkter, der beskytter din bolig. Quadro tag blev lanceret i foråret 2014 efter hovedkrav om en kombination af funktionalitet, holdbarhed og æstetik.

Hvorfor skal jeg vælge et Quadro tag fra Tagspecialist Tim Kristensen?

  • Med Quadro by Icopal fra Tagspecialist Tim Kristensen får du:
  • Et flot Quadro tag i patenteret design 5 flotte farver at vælge imellem
  • Et Quadro tag velegnet til det nybyggende hus eller ved renovering
  • Solid stålkvalitet – bedre end andre ståltage 30 års produktgaranti
  • Hurtig montering Et stormsikkert Quadro tag
  • Et let tag, der passer til alle typer hældninger fra 15 grader En 0,75 mm stålkerne, der øger tagets styrke
  • Et minimum af vedligeholdelse – også efter mange år
  • Montører med mange års erfaring
  • Gratis og uforpligtende tilbud på dit Quadro tag
  • Et solidt tag fra danske Quadro by IcopalVælg Quadro by Icopal og få en let og hurtig montering af et solidt, let og vejrbestandigt dansk Quadro tag. Kontakt os for et gratis tilbud i dag.